Пожелания за рожден ден

Щури пожелания за рожден ден

Желая ти много щур рожден ден с луди танци, невиждан смях и куп забавни мигове. Заслужаваш най-доброто, за това съдбата днес те благославя и много здраве и късмет ти дава!

Ще ти пожелая много здраве, за да можеш с кеф да използваш огромната си къща, бързата кола и всеки подарък, който пожелаеш.

Пожелавам живота ти да се превърне в един голям и невиждан купон. И нека здравето и любовта никога да не те напускат!

Здраве, щастие, късмет и много щури забавления всеки ден. Чувствай се добре и сбъдвай всяка своя мисъл!

Нека дните ти бъдат дълги, пъстри и забавни. Съдбата да те закриля, а късмета да бъде най-щурият ти приятел, който винаги да те следва!

Нека дните ти се редуват с празненства, пътувания, почивки и куп други забавления. Богатството ти да се множи, но не само на пари, а и на приятели верни и добри.

Рожден ден имаш ти, празнувай през сълзи, но от радост пълни и от любов избистрени!

Пожелавам ти тортата днес да бъде вкусна, а шампанското пивко. Празнувай с настроение, усмивки и щури танци и така до следващия рожден ден.

Твоите щури приятели те приветстват по случай рождения ти ден. Нека веселието започне сега и за теб никога да не свършва. Винаги да имаш поводи за купони и все така на живота да се радваш.

Много щури моменти ти пожелавам днес и всеки друг ден. Бъдещето ти да бъде прекрасно, а настроението всеки миг чудесно.

Желая ти много щур и незабравим рожден ден, в който алкохола да се лее в двойни дози, а настроението да е пълно. Нека наздравиците бъдат безброй, а прегръдките сърдечни и силни.