Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей

Най-хубавият рожден ден е, когато имаш юбилей. Пожелавам ти много още юбилеи, които да посрещаш здрав и корав и с много настроение!

Нека твоят юбилей бъде изпълнен с много красота, верни приятели, тежки наздравици, усмивки, танци и много забавления. Весел юбилей ти желая!

Желая юбилей, на който да спечелиш джакпота от здраве и късмет, който всеки ден да си харчиш с кеф.

Нека живота ти бъде дълъг, но смислен, с много красиви моменти, лични успехи, забавни случки и неповторими приключения! Честит юбилей!

Това е твоят юбилей, от който ти пожелавам всеки ден да ти се случва нещо хубаво, все така да имаш причини да се усмихваш и още много поводи за празнуване и веселие!

На този юбилей си пожелай нещо голямо, а аз ще стискам палци то да се сбъдне. Приятно изкарване на рождения ден!

Тежка чаша вдигам пълна с вино и мечти и ти пожелавам на този юбилей да отвориш най-хубавата страница от приказка желана, в която здравето, любовта и радостта да са твои верни приятели!

На този юбилей ти пожелавам, както винаги много здраве, а след това шеметна кариера, много пари, почивки в далечни земи и някой, който да споделя всичко това с теб!

Пожелавам ти толкова много щастие, колкото само твоето голямо сърце може да понесе и толкова сбъднати мечти да имаш, колкото живота ти може да събере! Честит юбилей!

За твоя юбилей получаваш тези три неща: крепко здраве, небивал късмет и много обич от всички нас! Честит празник!

С пожелание да празнуваш в здраве и щастие още много юбилеи, а до себе си винаги да имаш добри приятели, верни хора!

Честит юбилей! На този хубав рожден ден нека с приятели добри да посрещнете изгрева танцувайки опиянени под музика и много настроения!