Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 90 години

Само човек, който е достигнал 90 години може да каже какво е щастие, любов и болка. Дръж се и върви гордо напред, където все още те очакват даровете на живота, направени с обич специално за теб!

Имаш най-голямото доказателство, че на 90 години си постигнал най-важните си цели, а това сме всички ние - твоите роднини, които те обичат и ти благодарят за всичко. Желаем ти здраве и щастливи дни поне до следващия юбилей!

С пожелание всяка следваща година да ти носи още повече спокойствие, сбъднати мечти и много събирания с роднини и приятели добри.

Честит юбилей 90 години, бабо Пожелавам ти още дълги години здраве, да имаш сили и воля да поддържаш живота си пълноценно и всеки хубав миг да ти носи още надежди!

Честит юбилей 90 години, дядо! Желая ти напук на всичко още много години здраве и страхотни моменти с роднините и добрите приятели. Нека нищо не те плаши, а всеки ден за теб да бъде щастлив!

Честит 90-годишен юбилей Желая ти поне още няколко юбилея да имаш и всичките да се чувстваш обичан и желан дядо за компания.

Ехее, вече си на 90, честит юбилей. Радвам се за тебе, че все още в здраве и непримиримост се бориш с годините и то успешно! Давай в същия дух, ние сме с тебе!