Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 80 години

Не е лесно да си на 80, защото си заобиколен от деца, внуци и толкова много любов може да те натовари. Пожелавам ти от сърце все такъв товар да носиш и никога да не ти омръзва!

Хубави 80 години минаха, за това ти пожелавам още по-хубави да дойдат, често с фамилията да се събирате и с тежки наздравици да празнувате!

Да бъдеш на 80 е най-голямата мечта, която може някой да има, защото живота е най-ценният ни дар и е безценен. Пожелавам ти никога да не се чувстваш стар и със същия инат напук на годините да успяваш!

Днес навършваш 80 години мъдрост, 80 години сбъднати мечти, 80 години прекрасни приключения. Желая ти все така да бъде и най-вече в здраве напред да продължаваш!

Пожелавам ти тези 80 години да ти бъдат като талисман и да ти дават много късмет за всяка следваща година. Продължавай със същия хъс и настроение да покоряваш нови върхове - бавно, но славно!

Ако си мислиш, че си стар, чакай да минат още няколко юбилеи и тогава сподели как е. А сега ти желая да се чувстваш страхотно, с много енергия да продължаваш напред и да правиш с желание все още, каквото поискаш!

Честит 80 годишен юбилей Всички се радваме за тебе и че днес имаме възможност в здраве да отпразнуваме твоят рожден ден. Нека още дълги години да имаме поводи да се събираме и да си подаряваме усмивки и добро настроение!