Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 70 години

Бих ти пожелал още 70 години здраве и благоденствие, но могат да ти се сторят малко, за това ти желая всичко, за което се бориш да бъде твое и това да ти дава нужната сила да продължаваш напред и нагоре!

Честит юбилей 70 години, мила бабо Нека усмивката ти никога не залязва, настроението ти да е винаги голямо и с нови сили да твориш всичко, което пожелаеш!

Не е лесно да духнеш 70 свещички, но именно за това е семейството, за да ти помагат. Винаги ще сме с теб и за това ти желаем най-вече здраве, любов и още сбъднати мечти!

Чувствай се горд, че днес навършваш 70 години, защото всяка година е белязана с лични успехи, нови знания и придобит опит. Продължавай да трупаш щастие след щастие до всеки следващ юбилей!

Фамилията те поздравява по случай твоят голям юбилей и всички ти желаем крепко здраве, още много поводи за празнуване, дълги разходки с приятели и много забавни моменти!

По случай 70 годишния ти юбилей от все сърце ти пожелавам щастливите мигове да се множат, да се чувстваш добре по всяко време и още дълги години в здраве да минава живота ти!

Честит 70 годишен юбилей мили дядо Желая ти да имаш всеки ден енергия, за да вършиш любимите си неща, да се събираш с хората, които обичаш и да продължаваш да осъществяваш своите малки и големи планове!