Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 60 години

Да имаш 60-годишен опит и преживявания е живо богатство, защото само така знаеш как се живее щастливо и пълноценно. Честит юбилей!

Честит 60 годишен юбилей, бабо Бъди винаги добра и грижовна и най-вече все така усмихната и мила, особено, когато ме посрещаш! Нека здравето и късмета никога да не те напускат и винаги да имаш поводи да бъдеш щастлива!

Желая ти хубав 60 годишен юбилей с много танци и наздравици. А аз ти пожелавам най-вече здраве, всички останало сам ще си постигнеш!

Минаха цели 60 години, в които нито за миг не отстъпи от пътя на доброто и любовта. Желая ти още десетки години да сбъдваш желания, но не само свои, а и на хората, които обичаш!

С пожелание за неизчерпаемо здраве, още дълги години щастлив живот и повече време да имаш да прекарваш с приятели и роднини! Честит юбилей!

Да си на 60 значи, че за теб са минали 60 страхотни години, в които си изпитвал радост и тъга, успявал си и си се провалял, но си станал по-добър, мъдър и сърцат. Бъди здрав и обичан още дълги години!

Честит 60-годишен юбилей, дядо Трябва да знаеш, че всички те обичаме и се радваме да те виждаме изправен и жизнен, за това ти желаем от сърце здравето все така да ти бъде пръв приятел, а желанията ти да се сбъдват често!

Може да изглежда прекалено смело, но от сърце ти пожелавам още 60 години здраве и късмет. Няма невъзможни неща, за това вярвай като мен, че живота е с цялата си красота пред теб и те очаква с нетърпение да му се радваш!

Честит 60-годишен юбилей Нека възрастта не те плаши, тя само те прави по-мъдър и опитен, защото знаеш кое е ценното за теб и кое те прави щастлив. Продължавай да бъдеш все така силен и непримирим!