Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 50 години

С навършването на 50 години ти доказа, че всичко е възможно и че любовта, доброто и щастието са възможни и вървят винаги ръка за ръка. С пожелание за още дълги години безоблачни слънчеви дни и много лични постижения, които да те радват всеки ден!

С пожелание от тук нататък да царуват в живота ти спокойствието, почивките, приключенията, любовта и най-вече здравето. Честит юбилей!

Ако смяташ, че за тези 50 години имаш още несбъднати мечти ти пожелавам в следващите 50 да ги сбъднеш всичките до една, а радостта от това да споделяш със семейството и най-близките си приятели!

Пожелавам ти царски 50 годишен юбилей, с голяма торта, шампанско и сълзи от радост, неотразими усмивки и лица и много незабравими моменти от вечерта!

Хубав юбилей ти желая с 50 нюанса усмивки и блясъци в очите. Честит юбилей!

Честит 50 годишен юбилей. Нека днес празника ти да бъде с много усмивки, пожелания и наздравици. Танцувайте до късно и се забавлявайте от сърце. Ако пък много ти хареса дай Боже често да имаш причини да празнуваш!

На връх твоят юбилей ти пожелавам още 50 щастливи години с много положителни емоции, пътувания, семейни събирания и лични успехи. Но всичко това нека да минава в много здраве и любов!

Казват, че живота започва на 50. Пожелавам ти в такъв случай най-хубавия сценарий от любим филм да го пресъздадеш, но с още повече радости, сюблимни моменти и романтични подвизи!

Честит голям 50-годишен юбилей Нека и постиженията ти бъдат толкова големи и важни, да имаш време да се радваш на семейството и внуците и всичко, което не може да се купи с пари, но е важно за теб да го притежаваш!