Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 40 години

Няма значение на колко си, а как се чувстваш. За това ти пожелавам и в следващите поне 40 години да имаш здраве, сили и желание за нови приключения и сбъднати желания!

Честит юбилей 40 години! Желая ти цялото здраве на земята, всеки ден да бъде за теб празник и всичко хубаво, което ти се случва да споделяш с хората, на които държиш, за да ти е сладка ракията и весело на душата!

Пожелавам ти от този 40-годишен юбилей още повече работата да те радва, в семейството ти да цари хармония, парите винаги да стигат, с приятели често да се събирате и света да обиколиш пътувайки!

На 40 си все още млад, корав и готин, така че празнувай шумно до зори и повече не му мисли. Живота е пред теб с цялата си красота и богатства, продължавай да взимаш и да градиш планини от лични постижения и професионални успехи!

Да са ти честити всички 40 години и със здраве да си ги носиш, а колкото по-голямо става числото, толкова повече добри приятели и уважение да печелиш. Честит юбилей!

Желая ти поне още 40 години забавления и поводи за празнуване. А след това ако ти хареса да продължиш в същия дух и никога да не усещаш тежестта на годините, а напротив, с всяка година все повече да научаваш как се живее щастливо!

Честит юбилей! Това са 40 години на незабравими приключения, дълги вечери с любимите хора, забавления, но и много препятствия, които трябваше да минеш. Именно тях те направиха да бъде това, което си сега - по-сигурен от всякога и готов за нови подвизи и постижения. Желая ти още много върхове да покориш и да бъдеш все така щастлив!

На 40 години най-важното нещо е здравото семейство и добрите приятели. Желая ти от сърце хората около теб да имат причини да се усмихват и между вас да царува разбирателство и обич!

Честит прекрасен 40-годишен юбилей. Страхотна възраст, защото имаш от всичко - здраве, мъдрост, щастлив семейство, стари добри приятели и всичко друго, което не се купува с пари. Бъди винаги все така и за всеки следващ юбилей!