Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 30 години

С тези 30 години доказа, че няма невъзможни неща и че само физически остаряваме, но не и душевно. Продължавай с този плам да правиш света около себе си едно прекрасно място, което да споделяш с най-добрите си приятели!

На тази възраст ще ти пожелая все така здраво семейство да имаш, повече смях да се чува в къщата и верни приятели да ти гостуват често. Честит 30-годишен юбилей!

Радвам се, че мога да ти честитя 30-годишния юбилей и да ти пожелая всичко най-прекрасно, гарнирано с много хубави емоции, все същите прекрасни усмивки и забавни моменти с най-добрите ти приятели!

Това е твоят голям и незабравим юбилей - 30 години, за това вдигам тост за теб и от сърце ти казвам винаги в здраве да тичаш, от любов да не можеш да се отървеш и късмета все при теб да идва!

С пожелание всеки следващ юбилей да изглеждаш като на 30 и още повече причини да имаш да празнуваш и да се забавляваш често!

Да си на 30 и да имаш до себе си хора, които те обичат е всичко, което ти трябва. Пожелавам ти именно любовта да бъде все така движещата сила към нови успехи и сбъднати желания!

Пожелавам ти поне 30 години по три да се чувстваш млад и изпълнен с енергия. Нека всяка година добавя към живота ти нов опит, незабравими страхотни моменти и разбира се още повече мъдрост!

Пожелавам ти отново на този юбилей много здраве и късмет и всеки ден да имаш причини да погледнеш нагоре и да кажеш: Благодаря ти Господи за всичко!

Ако на 30 може да празнуваш до сутринта, значи въобще не остаряваш, а ставаш още по-силен. Продължавай напред със същия дух и желание за победи и не се спирай пред нищо!

Честит юбилей 30 години! Знай, че ти не остаряваш, а добавяш още една година на опит и мъдрост. Живей си живота и не му мисли, желая ти още много дълги щастливи дни!