Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 20 години

За 20 години постигна много с труд и учение, за това от сърце ти желая успехите ти да се множат, щастливите моменти да не спират и мечтите ти да стават все по-големи!

Днес отваряш най-хубавата страница от твоята автобиография, защото на 20 съчетаваш най-добрите човешки качества. Аз ти пожелавам да не спираш да се учиш, всеки ден да добавяш капка мъдрост и щипка любов в нещата, които правиш и никога да не губиш надежда, че следващия ден е винаги по-хубав от предишния!

Живота е пред теб, възползвай се от всичките му дарове и нека всичките предимства на тези 20 години ги превърнеш в най-красивите моменти, достойни за книга!

Пожелавам ти винаги да се чувстваш на 20, чувството на младост и жизненост да не те напуска, все така големи планове да градиш и винаги да ги сбъдваш.

На 20 години притежаваш сила, непримиримост и самочувствие. Пожелавам ти всичко това да ти носи желаните успехи, а те да радват сърцето ти!

Желая ти още много по 20 години пълноценен и изпълнен с радости живот, винаги да постигаш целите си и никога да не се отказваш от най-големите си мечти!

Нека тези невидими сили те съпътстват и дори за миг да не се разделят с теб: здравето, любовта и недеждата. Честит юбилей 20 години!

На своя 20 годишен юбилей отпразнувай с кеф твоят ден рожден и не му мисли за отминалите дни, а далеч напред, където те очакват радости и сбъднати мечти!

Желая ти най-големият купон с много алкохол, добри приятели и настроение на макс! Честит юбилей!

Честит 20-годишен юбилей Със здраве нека годините минават и всяка нова радост, мъдрост и надежди да ти дава, а късмета и любовта нека никога да не те изоставят!