Пожелания за рожден ден

Пожелания за юбилей 10 години

Да си на 10 години е голям празник за теб, за това нека да имаш поводи да празнуваш още много, много години, в които да преобладават радости, смях и случки забавни.

За първият ти юбилей ти желая от сърце да бъдеш винаги първи в игрите, спорта, училището, но и сред честните, добри и достойни хора!

Честит 10 годишен юбилей, прекрасно дете! Бъди като нощното небе, в което всяка звезда е една твоя изгряваща мечта, която трепти неспирно в твоето голямо сърце!

Пожелавам ти и в следващите 10 години да запазиш най-ценните си детски качества и с тях да завладяваш сърцата и умовете на хората. Честит юбилей!

Честит юбилей 10 години. Нека игрите за теб не свършват, но и да бъдеш вдновременно най-добрият ученик не само в училище, а във всичко, което правиш!

Нека първият ти голям юбилей ти сбъдне най-голямата мечта и от сега нататък винаги да получаваш най-добрите подаръци!

Направи си един подарък днес, запази в себе си тази младост, сила, вяра и доброта, за да направиш дните си щастливи, а мечтите да превърнеш в реалност!

Честит първи голям юбилей! Пожелавам ти още много по 10 години шеметен живот, от който да вкусваш всеки ден плодовете на щастието, любовта и късмета!

Честит 10-годишен юбилей. Използвай своето най-голямо предимство - младостта, за да почнеш да градиш от сега свят на сбъднати желания и доброта!

Пожелавам ти поне още 10 юбилея да празнуваш и на всичките да се чувстваш добре, изпълнен със здраве и мечти!