Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 9 години

Желая ти прекрасен рожден ден, с най-вкусната торта и сияещи 9 свещички - всяка от тях да бъде едно сбъднато желание. Честит празник, мило дете!

Честит рожден ден 9 години Успех в училище и в спорта. Бъди винаги първи, не само по оценки, но и по лични постижения и добри постъпки!

Ех, завиждам ти, че си на 9 години, където игрите и смеха вървят ръка за ръка. Пожелавам ти и живота за теб да бъде една интересна игра, която да управляваш умело и в твоя полза.

Бъди мило дете изпълнено с много енергия, вяра и мечти. Живота е пред тебе, радвай му се и граби с пълни шепи от всичките му блага.

Бъди гордостта на мама и татко и нека хората около теб те дават за пример и с всеки изминат ден все повече да показваш, че заслужаваш тяхното уважение. Честит рожден ден!

Честит деветгодишен рожден ден! Както растеш с всяка измината година, нека така да растат и знанията ти, които да превърнеш в осъществяване на най-големите си мечти!

Нека тези 9 години бъдат твоят опит, който да ползваш за постигане на всички желания, които си събирал толкова време. За това ти желая да проявяваш упоритост и да не се отклоняваш от правилния път!

Ставаш все по-голям и вече си на половината години на своето пълнолетие. Желая ти до следващите 9 години да бъдеш за пример на всички в училище, а сред приятелите си да бъдеш най-желания за компания и забавления!