Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 8 години

Желая ти мило дете хубав и незабравим рожден ден, а от днес най-добрите ти приятели да бъдат здравето, учението и късмета!

За тези 8 вълнуващи години научи много и създаде един малък свят на забавления и приключения и за това ти желая да имаш смелостта да мечтаеш за по-големи неща и да бъдеш достатъчно упорит да ги осъществиш!

Каквото и да ти пожелая ще бъде малко, но нека първото е здраве, за да виждам в твоите детски очи щастие, любов и надежди, второто късмет, за да успяваш там, където се спъваш и не на последно място да се учиш добре, за да можеш да се справиш с предизвикателствата на живота!

Прегръщам те силно дете мое и ти пожелавам да бъдеш все така здрав, усмивката ти да огрява всеки ден домът ни, а смехът ти да се чува надалеч! Честит рожден ден!

По случай тези интересни, но вълнуващи 8 години ти желая от сърце да направиш най-голямата игра в света, в която всички хора да се обичат, разбират и помагат, а ти да бъдеш техния единствен герой!

На голямото пораснало дете пожелавам да отвори следващата страница от своята приказка и да започне най-голямото приключение, което да го заведе към мечтани светове!

Честит осми рожден ден! Желая ти най-хубавите детски игри да изживееш с приятелите си, да учиш с удоволствие и да бъдеш за пример на всички, които искат да бъдат герои!