Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 7 години

Нека тези 7 години бъдат най-важният урок за тебе и да използваш всичките знания, за да направиш останалата си част от детството вълнуващо и неповторимо. Честит рожден ден!

Честит рожден ден 7 години, дете мое! Пожелавам ти с всяка нова година, която прибавяш да ставаш по богат на знания, морал, любов, отношение, доброта. И нека нищо не те спира да имаш щастлив и пълноценен живот!

Желая ти на всеки 7 години да сбъдваш по една голяма мечта, а през това време още хиляди малки желания да стават реалност всеки ден, за да натрупаш най-голямата колекция от незабравими спомени в твоят приказен дневник!

Мило дете, честит рожден ден. Вече си на 7, пораснал в мечтите си и готов да ги сбъднеш всичките. Аз ти го пожелавам от сърце и през цялото време нека щастието и късмета да не те напускат!

Желая ти още по много 7 години красив живот, в който да има от всичко - много игри, забавления, учене и спортуване.

Първите 7 години са най-важните в човешкия живот. Желая ти и следващите седем да бъдеш за пример, много да се усмихваш и да постигаш своите големи цели с труд, постоянство и удоволствие!

Честит седми рожден ден, мило дете! Вече си голям и разбираш колко красив може да бъде живота, но само ако се потрудиш за това. Желая ти винаги да се стараеш да помагаш на хората и едновременно да сбъдваш най-хубавите приказки, които са ти чели. Нека най-голямото ти приключение започне от сега!

Седем е щастливо число, за това ти желая безгранично щастие и много успехи да имаш от тук насетне. Запази детето в себе си, то ще ти трябва, за да учиш останалите на доброта и любов! Честит рожден ден!