Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 6 години

Пиша ти 6 за това, че си най-послушното дете, че бързо се учиш и най-вече, че знаеш как да се забавляваш и играеш. Желая ти също така и отлично здраве и късмет да имаш всеки ден!

По случай шестия ти рожден ден ти желая много късмет в живота, успехи във всички състезания и игри, а късмета да бъде твои верен приятел и в хубави и в лоши дни!

Желая ти рожден ден с голяма торта и да може да духнеш от един път всички 6 свещички. Да ти е сладко на този ден и все така да чувстваш живота занапред! Честит рожден ден!

Честит рожден ден, мое малко дете! С пожелание, както сега си на 6 години винаги да получаваш шестици в училище, да бъдеш най-веселото и щастливо дете и много забавни моменти да имаш всеки ден!

Вече си на шест години, кога порасна толкова бързо мое дете. Желая ти от сърце много здраве, за да може да сбъдваш детските си мечти и един ден да станеш героя, който в момента играеш!

Пожелавам ти дете много приключения да имаш и всяко от тях да бъде една прекрасна приказка с хубав край и много, много забавления. Честит рожден ден!

Честит шести рожден ден, мило дете Пиша ти шест за всичко, което си постигнал до тук. Учи се добре в училище, но и от живота, уважавай приятелите си и винаги помагай на хората, които се нуждаят от теб!

Желая ти да бъдеш отличник в живота и винаги да получаваш шестици, но не само за знания, а и за добро държане и старание.