Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 3 години

Честит трети рожден ден, мило дете Нека детството ти бъде щастливо, изпълнено с хубави приключения и неповторими забавления, всеки ден да бъде като глава от книга, в която приказните моменти да следват едни след други!

Честит рожден ден Чудесно е да си на три години, всички те обичат, радват ти се и се чувстваш специално дете. Пожелавам ти винаги да се чувстваш по този начин и да бъдеш центъра на вниманието сред любимите си хора!

Ехее, 3 години, вече си пораснало дете. Време е да почнеш да мечтаеш и да сбъдваш своите мечти, фантазиите да станат реалност, а добрите думи, които ще чуваш да ти дават сила и надежда да продължаваш напред

По случай три годишния ти рожден ден ти пожелавам безгрижно и украсено с много игри детство, да растеш в здраве и любов и все така да виждаме усмивка на това малко красиво лице

Честит рожден ден, малко дете Желая ти винаги до тебе да има три приятелчета, които никога да не те изоставят и да те обичат: здравето, надеждата и любовта!

Честит трети рожден ден! Бъди винаги същото ангелче, дори, когато пораснеш нека сърцето ти бие в ритъма на любовта и да не спираш никога да обичаш по своя детски начин!

Пожелавам ти всичко добро, което правиш да ти се връща по три и да започнеш да сбъдваш своите детски мечти!

Три е щастливо число, за това ти пожелавам да бъдеш едно щастливо и усмихнато дете. Ти заслужаваш най-доброто и то тепърва предстои. Пожелавам ти от сърце да ти се случат най-хубавите приказни моменти, които може да си представиш!