Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 2 години

Честит рожден ден, мило детенце Струваш ми се наистина голям, нищо, че 2 години не е много, но аз знам, че това са най-важните години, защото още не разбираш напълно колко красив може да бъде света. Пожелавам ти да го видиш час по-скоро и да се радваш на всички красоти, които срещнеш!

Нека този втори рожден ден ти донесе небивал късмет, за да може и най-големите ти фантазии и сънища да се сбъднат.

По случай твоите две години ти желая да бъдеш най-послушното дете, но и най-игривото, забавно и обичано едновременно. Честит рожден ден!

Честит празник, мило дете Желая ти толкова много красиви моменти да имаш от тук насетне, че никога да не можеш да ги преброиш и винаги здравето, любовта и късмета да те следват!

Вече си голям, цели 2 годинки и аз ти пожелавам дълги щастливи дни, с които да играеш до забрава с приятели добри.

Честит рожден ден 2 години Вече си голям, може да се каже и съвсем заслужено получаваш всичките ни овации. Гордеем се с теб и ти пожелаваме всичко най-красиво в този живот да те сполети, за да може да виждаме твоята усмивка още безброй пъти!

Честит втори рожден ден, мило дете Пожелавам ти най-красивата и неповторима приказка да бъде твоят живот. Бъди в нея герой, който помага на другите и едновременно се радва, играе и забавлява.

Вече празнуваш втори рожден ден. Толкова се радвам да видя тези детски малки очи, как блестят от радост и се радват на живота. Пожелавам ти мило дете винаги да имаш причини да се усмихваш, все така здраво да растеш и никога зло да не срещаш!