Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 18 години

Пожелавам ти от този 18-ти рожден ден нататък да бъдеш истински господар на мечтите си и всичко хубаво, което си пожелаваш да се случва!

За мен да си на 18 е най-хубавата възраст, защото съчетава в себе си младостта, надеждите, силите и все още силната вяра в доброто. Запази тези качества и нека живота ти бъде истински щастлив!

Нека здравето и любовта бъдат твоите най-големи подаръци по случай навършването на 18 години. Желая ти попътен вятър и много късмет в реализирането на всичките ти големи цели.

Запомни, че в живота си ще имаш и хубави, и лоши моменти. Аз ти пожелавам хубавите да са много повече, а с лошите да се справяш с лекота!

Честит рожден ден 18 години. Вече си пълнолетен и имаш пълната власт да направиш от живота си приказка. Пожелавам ти безброй успехи от сега нататък и също толкова незабравими страхотни моменти!

Нека тези 18 години бъдат за теб визитната ти картичка към живота с всичките му дарове. Всичко научено и целият ти опит ги използвай, за да си купиш още повече щастие и сбъднати желания!

Честито! Ти мина успешно в следващо ниво на играта, където ще можеш самостоятелно да взимаш важни решения и да правиш света около себе си по-щастлив и пълноценен. Желая ти най-красивите моменти да започнат да идват още от сега. Честит рожден ден!

Това са 18 години на учение, победи, провали, събирания, раздели и всичко, благодарение, на което си готов за живота. Попътен вятър и слънчеви дни ти желая от все сърце!

Честит 18-ти рожден ден. Вече мога да ти кажа наздраве и да ти пожелая алкохола да се лее в двойни дози, а купона да е цяла нощ.

Честито пълнолетие! С пожелание от сега нататък да проявяваш сериозност, постоянство и мъдрост в постигането на всичките си цели и големи мечти. Да проявяваш винаги тази енергичност, както до сега и да не отстъпваш пред злото, колкото и силно да изглежда!