Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 17 години

Зареди се днес с много енергия и сила, защото ще празнуваме до зори по случай твоят рожден ден. Ще се леят много пожелания, наздравици, усмивки и всичко това придружено с бесни танци и мощна музика. Честит рожден ден!

Честити 17 години! Вече помъдряваш, освен, че ставаш по-умен, красив, желан. Продължавай да използваш правилно формулата на успеха, за да превърнеш в реалност и най-големите си желания!

На 17 години имаш всичко - приятели, гадже, здраве и дори късмет. Нека ти върви така всеки ден, никога да не губиш най-ценното и да го пазиш и уважаваш до край.

Всички богатства на живота са пред теб, трябва само да се пресегнеш и да почнеш да гребеш с пълни шепи. Започни със здравето, късмет, разума, мъдростта, спокойствието, равновесието, а след това всичко останало, което може да се купи с пари. Честит рожден ден!

Вече си на цели 17 години, а си все така луд, забавен, непринуден. Желая ти до себе си да имаш най-верните приятели, да печелиш не само пари, а и уважение и никога да не се чувстваш сам, щом с теб са здравето и късмета!

На прага на пълнолетието ти пожелавам много разум, търпение по пътя към успех, постоянство във всяко начинание и най-вече много здраве и късмет!

Честит 17-ти рожден ден В младостта си нека разума, силата и любовта да надделяват, с всяка измината година успехите да ти се множат, а най-хубавите моменти с любимите хора никога да не свършват!