Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 16 години

Пожелавам ти да имаш сили да сбъднеш всичките си мечти и твоята младост да не ти пречи да започнеш от сега да правиш чудеса. Бъди винаги това, което искаш и искай винаги това, което ще направи дните ти щастливи!

Пред тортата заставаш ти, а свещите осветяват лицето ти красиво, пожелаваш си нещо любимо и всички стискаме палци, то да се случи. Честит 16-ти рожден ден!

Нека това число 16 ти донесе много късмет и изведнъж да почнат да се сбъдват едно след друго най-хубавите ти детски мечти и да достигнеш най-високите върхове!

Нека този 16-ти рожден ден ти донесе много хубави подаръци, положителни емоции и най-красивите пожелания. Да не забравяме и добрите приятели, с които да имаш поводи да се веселиш често от сега нататък!

Желая ти от сега нататък живота ти да бъде един голям купон, с много музика, смях, танци и всичко друго, което ще накара сърцето ти да бие лудо. Честит рожден ден!

С пожелание винаги да имаш до себе си добри приятели, някой, който да те обича истински и много причини да празнуваш! Честит рожден ден!

На 16 човек обича силно, желае много и се бори непримиримо, за това тази възраст е толкова непредсказуема. Пожелавам ти в живота да запазиш тези качества на младостта и все нагоре и нагоре да вървиш и нито крачка назад!

Честит рожден ден 16 години Пожелавам ти изживееш най-любимият си романтичен филм с всички екстри и незабравими моменти.