Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 15 години

Честит рожден ден!. Знай, че живота е пред теб и че тези 15 години са огромен опит, който ти пожелавам да използваш умело, за да постигаш всичко желано и да бъдеш истински щастлив човек!

По случай навършването ти на 15 години искам да ти кажа колко много те обичам и ти желая всичко най-прекрасно в живота да имаш и най-вече много здраве и небивал късмет!

Честит рожден ден 15 години Дано игрите за теб никога не свършват, дори и различни и с повече трудности нека ти носят много радости и опит, който да използваш за постигане на най-големите си цели!

С пожелание още много по 15 години да прелистваш своята неповторима приказка, в която всяка хубава мисъл става реалност и всяко голямо приключение те отвежда към нови висоти и постижения!

Ако тези 15 години за теб са били щастливи, то нека от тук насетне живота ти бъде още по-пъстър, разнообразен и пълен с най-различни приятни изненади! Честит рожден ден!

Вече си пораснало дете с много мечти и планове за бъдещето. Нека всичките те да се сбъднат, а през това време с тебе да крачат здравето, любовта и късмета и нито за миг да не се отдалечават!

Честит 15-ти рожден ден На тази възраст започват големите купони, но аз ти пожелавам целият ти живот да бъде един голям купон, в който да има от всичко, но най-вече забавления, щастливи приятели и малки, но незабравими приключения!