Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 14 години

Да си 14 годишен тийнейджър не е лесно, особено ако си харесван и всички те искат. Бъди все така готин и предпочитан и със самочувствие, но винаги покрито. Честит рожден ден!

Днес навършваш цели 14 години, за това ти пожелавам от сърце да бъдеш номер 1 не само в училището и спорта, но и сред приятелите и хората, на които помагаш!

Желая ти прекрасен рожден ден с много смях, игри, танци и голям купон. Да не забравяме и подаръците, които трябва да получиш: здраве, щастие, късмет и всички останали неща, които не могат да се купят с пари.

С пожелание за още много безгрижни години, в които да успяваш в училището и спорта. Нека всичко, което правиш има смисъл, да ти носи радост и упование и никога да не губиш надежда, че доброто побеждава!

Минаха за теб страхотни 14 години изпълнени с много игри, забавни моменти и какви ли не приключения. Пожелавам ти все така да бъде, за да имаш причини всеки ден да се усмихваш и да радваш света!

Честит рожден ден 14 години, мило дете Може да се каже, че си голям, но аз ти пожелавам да сбъднеш всичките си големи мечти и винаги да имаш много здраве и късмет!

Вече си тийнейджър, а това значи повече свобода, но и повече отговорности. Пожелавам ти да бъдеш за пример с действията си и да не се отклоняваш от правилния път.