Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 12 години

Направи си списък с 12 желания, а аз ти пожелавам да ти се сбъднат всичките до следващия рожден ден. А през това време бъди едно здраво, усмихнато и весело дете!

Хубав рожден ден ти желая, мило дете! На 12 години приказките стават още по-реални и забавни, а уроците по-трудни, но по-интересни. Бъди винаги пръв в научаването на нови знания и едновременно в забавленията с приятелите си!

Да си на 12 е прекрасно, за това ти желая от все сърце тази година за теб да бъде като трамплин за най-големите ти подвизи и осъществяването на най-важните ти планове!

С пожелание 12-годишния ти рожден да бъде най-хубавия до тук и с най-много добри приятели да се забавлявате на макс. Честит рожден ден!

Вече си голямо дете, за това заслужаваш да ти се случват само големи и хубави неща. Пожелавам ти да бъдеш голям и в мечтите си и да ги сбъдваш с лекота всичките!

Да си на 12 значи вече да поемаш отговорност и да бъдеш по-сериозен. За това ти пожелавам всяко ново предизвикателство да го минаваш с лекота и това никога да не пречи да се усмихваш често!

Нека тези прекрасни 12 години, които навършваш ти донесат много късмет в живота, успех в учението и незабравими моменти!

Честит 12-ти рожден ден. С пожелание за още повече късмет във всяко начинание, винаги да довършваш започнатото и все така да имаш желание да се учиш и развиваш!