Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 10 години

Честит 10 годишен рожден ден, мило дете Продължавай да се учиш успешно, да печелиш приятели, да преследваш мечтите си и да бъдеш себе си, защото само така ще може да напишеш една прекрасна история, на един прекрасен човек, докрай!

Нека тези 10 години бъдат прелюдията към нещо велико, което ще направиш и ще се помни с добро дълго време. Живота е пред тебе, започни от сега да правиш първите стъпки към върха! А аз ти пожелавам по пътя никога да не ти липсва здравето и късмета!

Ако можех да се върна в миналото щях да избера да съм точно на 10 години. Та живота едва сега започва, за това нека всеки ден бъде един прекрасен купон от този момент нататък. Заслужаваш го!

Така както днес ще се чувстваш прекрасно, ще се забавляваш, тортата ще бъде по-вкусна от всякога, а приятелите ти ще се забавляват заедно с теб, така и занапред ти пожелавам да имаш причини да изпитваш същите емоции. Честит рожден ден!

Ако първите 10 години си вярвал в приказките, пожелавам ти в следващите 10 да ги превърнеш в реалност. Нека твоята невероятна история започне сега!

Вече си на 10 години и почваш да поемаш отговорност. Учиш се да бъде като възрастните, но аз ти пожелавам да запазиш най-красивите черти на детството и те да те водят напред към нови успехи и паметни моменти!

Ако има нещо красиво колкото теб, нека да бъде отражението ти и ако има нещо по-добро от теб, нека да бъде някой ангел. Честит рожден ден 10 години!

На моето прекрасно момче пожелавам още много години по 10 да бъде щастлив, винаги обичан и все с добри приятели напред да крачи. Честит рожден ден!

Честит десетгодишен рожден ден! Заслужаваш най-хубавите дарове на живота да дойдат при теб и щастието, любовта и късмета винаги да са с теб!

Това е първият най-голям рожден ден - 10 години. Нека да бъде серия от големи рождени дни с невероятни спомени, сбъднати желания, нови приятелства и още куп страхотни изненади!