Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден 1 година

Честит първи рожден ден, дете мое Пожелавам ти твоя детски свят да бъде изпълнен с много игри, веселие, смях и всичко останало, което ще те накара да изживееш най-хубавите си фантазии!

Честит рожден ден 1 година С пожелание да чувате всеки ден весел детски смях, всяка минута да ви радва, сили и упование да ви дава и с много любов да ви дарява!

Вашето детенце вече е на 1 годинка. Желая му безгрижни слънчеви дни, винаги да ви слуша и да расте здраво и обичано от всички!

Честит първи рожден ден! Пожелавам на детенцето ви много здраве всеки ден, да ви радва все така с всичко, което прави и да имате причини да се гордеете с него, докато расте!

Честит рожден ден, мило дете Бъди нашето слънце и продължавай да ни радваш всеки Божи ден с присъствието си и тази невероятна усмивка. Обичаме те!

Честит първи рожден ден на моето дете. Желая му с всяка следваща година нови и нови забавления, винаги да намира добри приятели и все така да има причини да се усмихва и да радва света около себе си!

Честит първи рожден ден, мило дете Нека този празник бъде началото на една приказка с много добри герои, положителни преживявания и безкрайни игри, а твоята роля да бъде главната.

Вече си на 1 годинка, за това ти пожелавам цялото щастие на света да те сполети и да растеш здрав и обичан от всички!

Честита първа годинка, мило дете С пожелание да растеш здраво, весело и много игриво. Да превръщаш всеки ден в едно малко и незабравимо приключение.