Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на шеф

Целия екип пожелава на най-хубавия шеф много здраве, успешни сделки, хубави клиенти и все така да бъдем сплотени! Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Добре че сме ние шефе, за да ти помогнем в пиенето довечера. Целия колектив ти пожелава крепко здраве, весело настроение и още повече печалби!

Честит рожден ден на нашия обичан, уважаван и готин шеф! С пожелание за още повече клиенти, много пари и все такива хубави колеги и колежки да идват при нас. Да не забравим и много здраве и усмивки да има и фирмата все така да се разраства!

Айде шефе, честит рожден ден. Да илядиш и все хубави заплати да ни даваш, а фирмата да върви нагоре и нагоре. Чакаме те на банкета!

Хубав шеф, готин човек, богата фирма, какво повече ни трябва. Пожелавам ти от сърце още много успехи, сбъднати мечти и естествено много пари!

Честит рожден ден, шефе! Желая ти крепко здраве и бистър ум, който да използваш за още повече успехи в бизнеса!

Най-добрият шеф е този, който има голямо сърце, работи много и обича работниците си. Гордея се, че работя именно в такава фирма. Пожелавам ти най-малкото да си останеш същия страхотен човек и най-вече да бъдеш здрав и да имаш късмет в бизнеса!

Бизнес да ти върви като по мед и масло до нови висоти. Нека да бъдеш номер 1 не само сред нас, а и в цялата страна!

Днес получаваш грамота Супер шеф на годината, защото винаги си бил точен, готин и си успявал да ни сплотиш. Нека винаги да създаваш тази страхотна атмосфера на работа и заедно да правим фирмата все по-силна!

Пожелавам ти шефе все такива добри работници като нас да имаш и занапред, а ти винаги да имаш здраве, сили и мъдрост да продължаваш напред!

На най-точния шеф му пожелавам все така да му върви, да печели многото пари и в здраве напред да върви!

Пожелавам ти винаги фирмата да върви нагоре, да става по-голяма и богата и да се пълни все повече с готини работници като нас!

И аз да се подмажа на шефа днес, ма пък ще го направя с кеф. Бъди здрав, готин и винаги обичан. Нека бизнеса да ти върви и да плащаш все повече пари!

Шефе, честит рожден ден! Няма да искам увеличение на заплатата, но ти пожелавам с всеки ден да увеличаваш печалбите и доброто настроение!