Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на футболист

Бъди най-добрият футболист на терена, най-добрият човек извън него и най-добрият приятел за всички твои любими хора. Честит рожден ден!

Бъди победител в душата и мислите си, а на терена истински фокусник, който знае как да скрие топката от противника и да бъде номер 1

Нека играта да ти спори, винаги да побеждаваш, а в лошите дни, когато това не е възможно да ставаш от това по-силен и с още по-голям хъс да продължаваш напред да жънеш успехи!

Желая ти станеш най-добрият футболист и да бъдеш известен навсякъде с добрата си сърцата игра и най-важното - с уважението си към всички останали играчи и публиката!

Така, както на терена всичко за теб е игра и с лекота побеждаваш, така нека и навсякъде другаде да успяваш и да имаш всичко желано!

Нека футбола бъде твоята професия, която да те радва и да ти дава много енергия и желание за победи не само в спорта, но и в живота.

Честит рожден ден на най-добрият футболист. Пожелавам ти много голове, красива игра и сбъдване и най-смелите ти мечти във футбола!