Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на учителка

Така, както с желание и разбиране преподавате на всички ученици, ви пожелавам и занапред да имате тази енергия и хъс да карате всички нас да обичаме училището и да искаме още и още да научаваме.

Госпожо, желая ви в професионален и личен план да достигнете най-високите върхове, да бъдете истински щастлива и все така да преподавате на добри и жадни за знания ученици!

Честит рожден ден на учителката, която ме научи не само на знания, но и на мъдрост. Желая ви цялото здраве и любов на света и винаги добротата, която излъчвате да побеждава!

На най-добрата учителка пожелавам още много щастливи незабравими моменти с учениците си, много успехи в училището и живота и много още сбъднати мечти!

Честит рожден ден на нашата класна ръководителка! С пожелание за крепко здраве, професионални успехи и все така с търпение и постоянство да ни обучава и съветва!

На най-добрата учителка в света пожелавам безгрижен живот, в който да липсват всякакви тревоги, а любовта и късмета винаги да са на почит всеки ден!

Честит рожден ден, госпожо! Желая ви още безброй страхотни моменти с любимите си ученици и никога да не губите желание да преподавате с удоволствие на всички нас!

Честит рожден ден на любимата ми учителка! Пожелавам й най-вече крепко здраве, за да преподава дълго време с усмивка и да вдъхва на всички ученици повече вяра и надежди за един по-добър свят!

Честит рожден ден, учителко любима Нека любовта, с която ни учите и подготвяте за живота никога не залязва и броя на успешните ученици, които сте заразили със своя плам и знания да става все повече!