Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на скъп човек

Прегръщам те силно и ти пожелавам никога да не се променяш, защото искрената доброта, любов и приятелство никога не могат да се подобрят - тях или ги има, или не. Бъди винаги човека, който знае стойността на всяка добра дума, жест и мисъл!

На моят любим човек ще пожелая от днес да му се случват само хубави неща и все пак ако някой път се случи нещо лошо, нека да е за добро!

На моят скъп приятел пожелавам още много години здраве, благоденствие, успехи и толкова много щастливи моменти, че никога да не може да ги преброи!

Бъди по-скъп от златото и по-ценен от здравето, а богатството ти нека се измерва не в пари, а в приятели добри. Честит рожден ден!

Пожелавам ти дълголетие, за да може да се радваш на всички дарове, които заслужено получаваш и много сили да имаш, за да сбъдваш и най-големите си желания!

Нека живота ти бъде отрупан със скъпи спомени и страхотни преживявания, за да може всеки нов миг да превръщаш в приказка, която да разказваш с удоволствие на близките си хора!

Живота е низ от хубави и лоши моменти, за това ти пожелавам всеки хубав момент да ти дава сила и зарежда с енергия, за да се справяш с всяка буря и то с лекота!

С пожелание всеки нов ден да бъде по-красив от предишния, а спомените от изминалите дни да те топлят в студените нощи. Честит рожден ден!

На моят скъп приятел ще пожелая богат живот изпълнен с много сюблимни моменти, забавни случки и приключения, пътувания до далечни земи и хиляди сбъднати мечти!

Пожелавам ти щастливите мигове в семейството, успехите в работата и добрините, които виждаш сред хората да се редуват постоянно и никога да не пропускаш най-приказните моменти, които съдбата ти поднася!

На толкова скъп и любим човек пожелавам само любов и разбирателство да има в живота му, всеки ден да бъде като една нова песен с чудесна мелодия и винаги да среща по пътя си доброта и с хора с големи сърца!

Пожелавам ти по случай твоя рожден ден най-скъпите подаръци днес да получиш и здравето, любовта и късмета първи да отвориш!