Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на син

Честито пълнолетие, сине. Това е твоят голям рожден ден, за това ти пожелавам момчето ми да бъдат големи мечтите и успехите ти. Бъди упорит и мъдър, не отстъпвай пред нищо и винаги напред и нагоре върви!

Пожелавам ти сине да сбъднеш и най-смелите си мечти. Заслужаваш най-доброто, за това нека съдбата и Бог те закрилят и много сили да ти дават!

Честит рожден ден, скъпи сине. Бъди по-скъп от диамант, по-желан от злато и по-обичан от парите. Нека здравето сине бъде за теб най-скъпият ти подарък днес!

Пожелавам ти един ден да имаш син поне толкова добър, колкото и аз имам и да те обича така, както и аз те обичам. Нека бъдещето ти поднася само положителни емоции, незабравими моменти и приключения с хубав край!

Честит рожден ден, сине! Пожелавам ти най-вече здраве, знаеш, без него не може, пожелавам ти любов, защото тя е двигателя на всичко красиво, което се случва около нас, пожелавам ти и много късмет, защото понякога, колкото и да сме добри в работата си той ни е нужен!

С пожелание сине мой да намираш винаги това, което търсиш, в прегръдките си да държиш най-подходящия за теб човек, който да те прави истински щастлив, да имаш винаги силата да побеждаваш и мъдростта да отстъпваш и винаги да постигаш целите си с добро и от добро!

На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти. Нека всичко, което иска да се случва, а това, което се случва да бъде за негово добро!

На моят първороден син пожелавам цялото здраве, щастие и любов на света. Честит рожден ден!

Честит рожден ден, сине мой! Нека най-голямото ти оръжие бъде любовта, най-голямата защита твоята мъдрост и най-успешните моменти да споделяш с най-добрите си и истински приятели!

Сине, пожелавам ти дълъг живот изпъстрен с много положителни емоции, незабравими мигове, големи победи и всичко онова, което ще те направи истински щастлив. Дерзай, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове.

Честит рожден ден, сине! Пожелавам ти най-вече много, много здраве, което да използваш пълноценно, за да крачиш напред към най-високите върхове и да постигаш най-големите си успехи. Нека живота пред теб бъде като приказка с много приключения и всичките да завършват с добро.

На моят обичан син пожелавам безгрижно детство, истински приятели и все така да преследва своите луди детски мечти!

Трябва да имам голям късмет, за да имам такъв син като тебе. По случай рождения ти ден ти пожелавам здраво семейство да имаш, здрави деца да отгледаш и здрав ум да имаш, за да взимаш правилните решения!

На моят обичан и единствен син пожелавам цялото здраве, любов и късмет да се стоварят върху него, да бъде истински щастлив и дори, когато губи да намира начин да се изправя и да продължава с усмивка напред!

Честит рожден ден, сине! Ти си моята гордост и упование, за това ти пожелавам от сърце да бъдеш здрав, никога да не се предаваш и да преследваш до край мечтите си!