Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на роднина

Да имам такъв роднина като теб си е истински късмет, за това продължавай да изпъкваш пред всички останали със своята доброта, умения, находчивост, шеги и всичко останало, което ни радва!

Нека в живота ти нищо да не липсва, парите да не свършват никога, а любовта и здравето да бъдат в изобилие!

Желая ти попътен вятър към осъществяването на всичките ти мечти и много сили и мъдрост да се справиш с всяка буря по пътя. Честит рожден ден!

На моят обичан роднина пожелавам още днес да срещне извора на младостта и от него да черпи сили, вдъхновение и нови идеи за още по-големи успехи!

Каквото и да ти пожелая ще ти е малко, защото ти заслужаваш всичко най-прекрасно на света. Бъди ни здраве, усмихнат и неповторим в добротата си!

На моят скъп роднина пожелавам дълги години на благополучие, успехи в работата и семейството, много повече поводи за събирания и веселие и най-вече крепко здраве!

Само три неща ще ти пожелая, но най-важните за всеки човек: здраве, любов и късмет. Нека да ти бъдат като обица на ухото и никога да не ги губиш!

Желая ти много още щастливи моменти споделени с любимите хора и най-близките роднини. Нека всичко, което толкова много искаш да започне да се материализира и още повече щастие да виждам в очите ти!

Нали сме роднини, а това значи, че сме готини и неповторими ти пожелавам все така да бъдем, а по случай твоя рожден специални поздрави ти изпращам за още повече здраве и късмет!