Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на приятел

На най-добрият си приятел пожелавам весел рожден ден, много приятели и занапред да има, да бъде все така желан и винаги да има причини да се усмихва!

Честит рожден ден! Искам щастието, късмета и любовта винаги при теб да се спират, да побеждаваш във всяка битка, а ако случайно паднеш, да знаеш, че винаги до тебе имаш един верен приятел!

Пожелавам ти в живота да намираш все така добри приятели, с които заедно да споделяте най-добрите приключения от живота, да се подкрепяте и разбирате и когато имате нужда да си помагате един друг.

На най-готиния, весел и страхотен приятел пожелавам много години безгрижен живот, купони до зори и винаги да има от всичко най-хубаво по три!

Където и да си тръгнал приятелю ти пожелавам да успееш и да постигнеш всичките си мечти. А здравето и късмета, докато крачиш към успеха нито за миг да не те изоставят!

Разбрах с голямо удоволствие, че моят приятел днес има рожден ден. Пожелавам ти приказен щастлив живот, купони до зори, хубави жени и най-скъпите коли!

На един от малкото ми истински приятели ще пожелая да бъде все така земен, истински, невероятен, готин и незаменим!

Нека винаги да имаш три истински неща в живота: истинско приятелство, истинска любов и истински незабравими моменти!

Честит рожден ден на моят най-добър приятел! Пожелавам ти светли бъднини изпълнени със сбъднати мечти, положителни емоции и много споделена любов!

Най-важното нещо е приятелството, защото, когато се нуждаеш от помощ истинския приятел винаги идва, а не намира оправдание. Пожелавам ти винаги до себе си да имаш такива хора и заедно да постигате чудеса!

На най-големият ми приятел пожелавам здраве, щастие, късмет, жени, коли, вили и пари! Нека всичко това да ти носи щастие и да имаш постоянно успехи!

Пожелавам ти да сбъднеш най-големите си мечти, колкото и да са смели и невъзможни, нека да станат реалност за теб. Бъди постоянен и упорит и с приятели добри ще постигнеш всичко, запомни!

Нека винаги приятелството ни бъде истинско, да имаме сили да прощаваме грешките си и никога да не допускаме някой да ни скара! Бъди все така готин приятел!

Честит рожден ден, приятелю! Пожелавам ти все така да си готин, успешен и добър приятел. Бъде себе си, защото това е най-сигурния начин към успеха!

На моя най-добър приятел пожелавам само хубави неща да му се случват - много пари, хубави жени и веселби до зори!