Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на приятелка

На моята приятелка пращам стих от сърце: Бъди чиста като сутрешна роса, като слънчев лъч нежна и добра, като звездите - светлината на нощта и все така здрава, обичана, желана!

Честит рожден ден приятелко моя! Желая ти приказен свят, в който да имаш всичко желано и винаги да бъдеш все така здрава!

Честит рожден прекрасна моя приятелко. Нека цветя да кичат пътя ти, добротата да бъде навсякъде около теб и все така да красиш света!

Ако имаш някоя голяма мечта нека да се сбъдне най-скоро. Ако пък имаш затруднение аз ще помогна, нали за това са приятелките. Честит рожден ден, мила!

За най-хубавата, най-добрата и най-невероятната приятелка пожелавам безгрижни слънчеви дни прекарани с много веселие и приятелки добри!

Знам, че имаш всичко нужно, за това ще ти пожелая никога да не изпускаш здравето, любовта и късмета от себе си. Те са всичко, което ти трябва, за да бъдеш истински щастлива.

Приятелката ми днес има рожден ден и за това с голямо удоволствие й пожелавам всичко красиво, което среща по пътя си да го привлича, винаги да има до себе си добри приятелки, с които да прекарва неусетно времето си и все така да постига с голямо настроение своите големи цели!

Вече много години сме приятелки, най-добри приятелки. Нека разбирателството помежду ни бъде за пример на всички, да се учат как две най-обикновени момичета си помагат и подкрепят винаги и навсякъде. Дай Боже да си остане така и да бъдем здрави, забавни и готини и занапред!

Обичам те и за това ти пожелавам винаги да бъдеш обичана, все така да красиш света, да бъдеш истинска и добра и да покоряваш винаги света!

Пожелавам ти от все сърце в живота да намираш само добри приятелки, с които да си прекарваш страхотно, да си помагате една с друга и винаги да ви е забавно заедно!

Честит рожден ден, приятелко! Нека здравето, любовта и късмета винаги бъдат с теб, каквото и да правиш, където и да ходиш да не ти изневеряват и така да имаш силите да сбъднеш всичките си съкровени мечти!

Да имам приятелка като тебе е богатство. Благодаря ти, че ме караш да се чувствам богата и значима. Желая ти да бъдеш все така готина и непринудена, естествено красива и с добра душа, винаги в настроение и много усмихната!

Честит рожден ден на моята красива и лъчезарна приятелка! Нека в живота ти се случват само хубави неща, да имаш всеки ден поводи да се усмихваш и никога зло да не срещаш!

Имам най-добрата приятелка на света и по случай нейния рожден ден й пожелавам дълъг купонджийски живот, с много веселие, танци и музика!