Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на момче

Честит рожден ден, мое пораснало момче. Бъди смел, силен и добър, защото тези качества ще те направят успешен. Нека твоето щастие да зависи само от теб и винаги да бъдеш с един гърди напред пред другите!

Ти винаги ще си моето малко момче, което ми дава надежди и сила да продължавам напред. Нека най-скъпите и полезни дарове на живота бъдат в ръцете ти и всеки ден да се чувстваш пълноценен и щастлив!

Моето момче има рожден ден и аз му пожелавам още много забавни игри, срещи и незабравими моменти с приятели добри и със своята доброта за пример на другите да бъде!

Младо момче, бъди героят, която искаш да бъдеш и превръщай и най-трудните неща във весели игри и забавни моменти. Живота е пред теб, радвай му се и бъди истински щастлив!

Честит рожден ден, мило момче! Бъди винаги млад в душата си и не позволявай на никой да ти отнеме усмивката и мечтите. Продължавай с гордо вдигната глава напред към нови още по-големи успехи!

Вече си голямо момче, за това ти пожелавам да откриеш любовта на живота си, да се научиш да споделяш и да даваш, без да искаш нищо в замяна, да разбереш час по-скоро, че да помагаш на другите е най-хубавото нещо на света!

Мило момче, навърши още една година и да те гледам как растеш и ставаш голям за мен е истинско удоволствие. Радвам се, че мога да виждам всички твои постижения и как успяваш в нещата, които наистина харесваш да правиш. Знай, че живота дава да гребеш с пълни шепи от неговите блага само ако продължаваш да бъдеш упорит и постоянен. Пожелавам ти от сърце само хубави неща да ти се случват!

Честит рожден ден на малкото вече пораснало момче. Продължавай да превръщаш приказките в реалност, бъди герой за другите и техен верен приятел!

Сега си малко момче, но един ден ще станеш истински мъж, за това ти пожелавам винаги да бъдеш с едни гърди напред пред всички, все така силен и упорит и никога да не отстъпваш, колкото и да ти е трудно!

Честит рожден ден, момчето ми! Нека живота те учи на мъдрост и любов, които да използваш умело, за да постигаш своите големи цели и най-важното - да бъдеш щастлив!

Честит рожден ден, мило момче! Бъди все така весел и усмихнат, радвай света с присъствието си и своя интелект, прави нещата по своя детски начин с много любов и желание!

На малкото пораснало момче пожелавам много любов да има в живота му, успех в училище и спорта и все така да побеждава там, където има смисъл!

Желая ти най-хубавата и най-дългата приказка, в която да си главния герой, да побеждаваш доброто и да защитаваш слабите, да бъдеш истински войн и победител!

В твоя крехък живот се случват необясними неща, за това се учи прилежно, за да разбираш всичко и да правиш каквото си поискаш. Честит рожден ден!

Хей момче, виж живота е пред теб, имаш време да сбъднеш всичките си мечти, да се учиш и успееш във всяко начинание. Пожелавам ти всичко това и най-вече винаги да бъдеш здрав и обичан!

Желая ти в твоето детство да имаш безброй приключения и всичките да имат добър край, които после да разказваш като приказка пред хората!

На най-готиното и симпатично момче пожелавам безгрижно детство, дълъг живот и много успехи от тук насетне!

Моето момче има рожден ден! Пожелавам му все така да бъде красив, готин, неустоим, неотразим и добър.