Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на кака

На най-добрата кака пожелавам приказни моменти изпълнени с много любов, срещи с приятели и пътувания в далечни места с любимите хора. Честит рожден ден!

Мила како, пожелавам ти най-страхотния рожден ден до сега и да бъдеш все така здрава, добра и мила, както до сега. И не забравяй, че най-хубавото за тебе предстои!

Како, пожелавам ти толкова много хубави моменти още да изживееш, че живота ти да бъде достоен за книга. И винаги да получаваш това, за което се бориш и във всеки един момент да се чувстваш доволна, щастлива и обичана!

Нека любовта и доверието се преплитат в твоите добри намерения към хората. Да се уважавате и подкрепяте и все така заедно с най-добрите си приятелки да се забавлявате истински.

На моята любима кака пожелавам всичко най-добро, никога да не види зло и да започне от сега да сбъдва най-съкровените си мечти!

Честит рожден ден, мила како! Бъди винаги добра, всеотдайна, мила и неповторима. Нека здравето, радостите и хубавите моменти никога не те напускат.

Честит рожден ден, како Нека щастието бъде част от твоето ежедневие, да имаш много причини да се усмихваш и да се чувстваш пълноценно. Разбира се много е важно и здравето, което ти го пожелавам от сърце!