Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на жена

Най-красивите пожелания за рожден ден на жена сме написали специално за вас. Изберете едно от пожеланията подходящи за жена съпруга или приятелка жена.

Знам, че имаш всичко, но това не ми пречиш да ти пожелая още повече късмет, любов и здраве. Бъди все така мила, добра и красива. Честит рожден ден!

Живота е прекрасен, когато познавам хора като теб, непринудени, усмихнати, честни и винаги готови да помогнат. Желая ти всичко най-красиво и желано да ти се случва, винаги да срещаш правилните хора и да намираш най-добрите решения на всеки проблем.

Бъди щастлива, но по своя начин, с много смях, луди моменти и дълги вечери с приятели!

Пожелавам ти щастливите мигове да бъдат колко са звездите и да блестят с цялата си красота, когато си спомняш за тях. Честит рожден ден!

Успех ти желая във всяко начинание и като истинска жена, с инат, сбъдвай всяка своя мисъл и напред върви с гордо вдигната глава!

На жената, която уважавам пожелавам от сърце безброй сюблимни моменти с най-скъпите за нея хора и много здраве, което да ползва пълноценно, за да продължава все така да прави света по-хубав!

Пожелавам ти винаги да бъдеш същата уверена и упорита жена, да вървиш напред с гордо вдигната глава и все така да продължаваш да жънеш успех след успех! Честит рожден ден!

На прекрасната жена, която познавам пожелавам радостите, сполуките и любовта никога да не секват, да бъде все така красива, привлекателна и ненадмината!

И нека хиляди слънца да светят над тебе и пътеводна светлина да те води към приказни места. Честит рожден ден, скъпа!

Честит рожден ден, мила! Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и най-прекрасния човек до себе си да имаш!

На жената, която обичам пожелавам искрена любов, щастливи незабравими мигове и хиляди сбъднати мечти. Обичам те!

Поднасям ти букет от здраве, а с него хиляди целувки и нека винаги до теб да имаш подкрепа нежна и добра!

Честит рожден ден! Продължавай да красиш света, да бъдеш все така горда и независима жена, да не изпускаш юздите на успеха, да бъдеш обичана, почитана и все така желана!

Да бях поет да те възпея, но не съм, да бях писател, да те опиша, но не съм, да бях певец, да те възпея, но не съм, за това ти пожелавам скромно, от сърце: здраве, щастие, любов и още 100 неща...

На моята добра и обичана жена пожелавам цялото щастие, което може да понесе, все така истински да обича, да ми прощава, когато сбъркам... отново и да продължава да бъде нежна и красива като цвете!

Бъди горда и независима, никога не отстъпвай пред врага и продължавай, както само ти си знаеш да жънеш нови и нови успехи.

Пожелавам ти все така да бъдеш красива - не само външно, но и в душата и сърцето си. Честит рожден ден!