Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на дъщеря

Майчиното пожелание за рожден ден винаги се сбъдва за това ти пожелавам най-вече здраве, любов, благополучие, щастие и много късмет. Бъди успешна и добра дъщеря, моята голяма гордост!

Честит рожден ден, дъще мое. Нека любовта и добротата бъдат твоите сили, а мислите ти бъдат възвишени и по-чисти от росата. Пожелавам ти и много щастие и благоденствие от тук насетне!

Честит рожден ден, мило мое момиче. Пожелавам ти цялата красота на света да успееш да я видиш и да бъдеш безкрайно щастлива всеки ден. Бъди все така добра, всеотдайна и мила дъщеря, както до сега и нека всеки твой успех те прави все по-щастлива!

Най-щастливия човек на земята съм, когато имам дъщеря като теб, която да ме радва, да ми дава сила, упование и обич. Пожелавам ти винаги да бъдеш същото усмихнато дете, да радваш хората с присъствието си и да правиш света около теб едно чудесно приказно място!

Нека дъщеря ми днес се чувства специална по случай нейния рожден ден и ако й хареса цял живот да бъде така и с усмивка и вяра да продължава напред към нови щастливи моменти!

На моята мила и обичана дъщеричка пожелавам още дълги години щастлив живот, с все по-големи сбъднати мечти, радости, любов и много, много здраве!

Да имаш дъщеря е богатство и аз ти пожелавам един ден да се чувстваш толкова богата, колкото и аз. Нека всеки рожден ден бъде за теб по-хубав, с повече приятели и положителни емоции!

С пожелание само красота да има в живота ти, да срещаш красиви хора с добри души, да посещаваш най-красивите места и да преживяваш най-красивите моменти. Честит рожден ден, дъще!

На моята хубава дъщеря пожелавам все така да ме радва, да има често поводи да се усмихва, да печели само там, където има смисъл и да губи само това, което не й носи радост, да намира верните приятели и да има мъдростта да различава лошите! Нека живота ти по всяко време да може да се нарече щастлив!

Пожелавам ти дъще всичкия късмет на света да се стовари пред теб и да спечелиш много здраве, приятелство и любов, където и да си. Продължавай да крачиш бодро напред и да сбъдваш най-добрите пожелания към теб!

Честит рожден ден на моята прекрасна и единствена дъщеря! Три неща нека никога не се отдалечават от теб - здравето, любовта и късмета и три неща нека винаги да имаш в живота - здраво семейство, добри приятели и доволни родители!

Моята дъщеря днес има рожден ден. Пожелавам й безгрижно детство, приказен живот и хиляди сбъднати мечти. Нека здравето и любовта бъдат нейни вечни спътници!

Пожелавам ти с твоята красота да покоряваш света, да пленяваш сърца и да имаш всичко, което пожелаеш. Нека добротата в теб те води към светли бъднини, да бъдеш за пример на тези, които се учат да обичат и да обичаш тези, които все още се учат.

Честит рожден ден, дъще! Ти порастваш пред мен, а това ме прави живота ми истински щастлив. Мина още една година на щастливи мигове, които споделяхме, за това ти пожелавам още безброй страхотни моменти с любимите хора, да бъдеш здрава и все така усмихната.

На моята обичана дъщеря по случай нейният рожден ден пожелавам небивало здраво, безкрайна любов и още 100 хубави неща!