Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на доктор

С пожелание с всеки излекуван от теб пациент да ти се сбъдва по една мечта и да бъдеш винаги щастлив в живота и доволен от работата си!

Бъди силен докторе, за да може да се пребориш с всяка чужда болест и да правиш хората щастливи и доволни. Продължавай все така да бъдеш голям професионалист в работата си!

Честит рожден ден, докторе. Не се сърди, но се надявам по-рядко да се виждаме на работата ти, но по-често при хубави поводи и големи наздравици! Бъди ми жив, здрав и корав още дълги години!

На човека, който се грижи за моето здраве пожелавам винаги да е здрав, напук на всички болести, които лекува и също така да бъде щастлив и удовлетворен от работата си!

Докторе, честит рожден ден. Пожелавам ти естествено да имаш много здраве, да нямаш нужда от лекари, а ти да бъдеш извора на надеждата за другите и да имаш сили да излекуваш всяка рана!

Честит рожден ден на най-добрия лекар. Добър, не само професионално, но и като човек, готов да помогне винаги. Пожелавам му със същата упоритост, както лекува да постига и всичко останало в живота и винаги да се чувства добре и щастлив!

Пожелавам ви докторе още дълги години пълноценен и изпълнен с щастливи мигове живот, да бъдете много здрав и силен, за да може да борите всяка болест и всяко зло!

Честит рожден ден, докторе! Благодаря ти за всичко и че се грижиш за нас и ни лекуваш. Нека и живота те лекува от всяко зло и лоша мисъл, за да бъдеш винаги щастлив!

На моят доктор пожелавам много здраве и любов в живота, все така да бъде всеотдаен и внимателен към пациентите и никога да не отстъпва пред, която и да е болест!