Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на внучка

На моето малко внуче пожелавам красив живот, в който да се сбъдват всички хубави мечти и добри пожелания. Честит рожден ден!

Честит рожден ден на моята малка принцеса! С пожелание един ден да имаш замък, но направен от любов и от него да черпиш силата си, с която да бъдеш истински щастлива!

Да имаш внучка е богатство, а ти специално ме караш да се чувствам най-специалната баба на света. Бъди ми здрава всеки ден, все така красива, особено, когато се усмихваш и успешна, в нещата, които правиш!

Поздравявам те по случай твоят ден рожден и ти пращам много целувки. Бъди човекът, който искаш и искай неща, които наистина ще те направят щастлива!

Любимата ми внучка вече порасна, за това ще вдигна тост голям и ще кажа: продължавай да покоряваш света със своята безкрайна обич, доброта и вяра! Нека здравето, късмета и приятелите никога не те изоставят, а ти винаги да бъдеш себе си, без значение какви изпитания ще ти донесе съдбата!

На моята мила внучка ще пожелая по случай рождения и ден да намери себе си сред всички приказни герои и да почне да гради своята приказка още от сега!

Изпращам ти поздрави едни, да бъдеш здрава и щастлива, а в детските си свои мечти, да бъдеш най-красива от всички!

Ти си най-добрата внучка на земята. Пожелавам ти все така да бъдеш за пример, да сбъдваш всички свои хубави желания и най-важното: да растеш здрава и обичана!

Честит рожден ден Пожелавам на хубавата ми внучка безгрижен живот, много любов и все така да бъде усмихната и щастлива!