Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на внук

По случай рождения ден на най-добрият внук му пожелавам извора на живота да го залива всеки ден със своята енергия, младост, здраве, мъдрост и светлина! Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Нека внука ми бъде най-вече здрав, след това добър, обичан, уважаван и все така упорит в своите начинания.

На порасналият ми внук желая дълъг и динамичен живот, в който да има много забавления, успехи в работата и любовта, дълги пътувания към далечни земи и още много сбъднати мечти!

Моят обичан внук има рожден ден, за това ще му пожелая безгрижно детство, винаги да слуша и да се учи успешно всеки ден от мъдрите уроци на живота!

Честит рожден ден на внука ми! Пожелавам му от сърце всеки ден да има причини да се усмихва, да бъде здрав и енергичен, за да играе своите забавни детски игри и всеки ден да сбъдва по едно свое съкровено желание!

На моят малък внук пожелавам щастливо детство, изпълнено с много забавни игри и приключения с щастлив край!

Днес моят обичан внук има рожден ден. Пожелавам му от все сърце да бъде все така весел и усмихнат, да бъде най-вече здрав и силен, с него винаги да има добри приятели, с които да споделя своите преживявания!

На моето мило внуче пожелавам още дълги години безгрижни дни, да сбъдва своите приказни мечти и да бъде послушен, както до сега!