Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на братовчед

Братовчеде, колкото и да ти пожелая ще ти е малко, защото ти заслужаваш много повече. Но все пак, нека тези три неща са в изобилие при теб и никога не свършват: здравето, мъдростта и късмета!

Върви към светли бъднини, не спирай и в мислите си ти и нека всеки слънчев ден, ти носи радости безчет!

На обичания ми братовчед пожелавам непоклатимо здраве, безброй щастливи мигове, неповторими моменти с приятелите и една пътеводна светлина, която да го води към по-светли дни!

Честит рожден ден, братовчеде Минаха толкова години, а ти ставаш все по-хубав и желан. Пожелавам ти с всяка измината година да добавяш лъжичка сила, мъдрост и любов, за да се чувстваш винаги пълноценен и здрав!

Честит рожден ден на моят братовчед. Пожелавам му черешката на тортата от живота, да гребе с пълни шепи от извора на благоденствието и никога нищо да не му липсва.

Голям съм късметлия да имам братовчед като тебе, за това ти пожелавам да бъдеш все така себе си, което значи добър, готин, човечен, обичан и неповторим. И не на последно място бъди здрав и с много късмет!

На моят уважаван братовчед пожелавам безгрижен живот полят с много настроение, усмивки и любов. Честит рожден ден!

Честит рожден ден, братчед С пожелание за крепко здраве, споделена любов и повече късмет във всяко начинание.

Честит рожден ден, братовчеде С пожелание да бъдеш все такъв готин, да имаш всичко, което пожелаеш, хората все така да те уважават и най-вече много здраве да имаш!