Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на братовчедка

На моята братовчедка ще пожелая безгрижни слънчеви дни с много сбъднати мечти и винаги да нея да има хора, които искрено я обичат!

Нека най-красивата песен днес да звучи по случай твоят рожден ден и тя да ти донесе много надежди, упование и вяра в доброто, красотата и любовта!

На милата ми братовчедка желая всеки ден да е нова глава от приказка, с нови приключения, но стари приятели, с нови печалби, но не от пари и с нови мечти, но още по-красиви!

Радвам се, че имам такава братовчедка като теб и ти пожелавам дълги години безгрижен живот запълнен с приятели добри, много настроения и сбъднати мечти!

Всяка година пожелавам най-вече здраве, а тази ще ти пожелая и всичко онова, което ще накара това красиво лице да се усмихва все по-често и по-често. Наздраве, братовчедке!

Кристални чаши днес звънят, за твоят ден рожден кънтят, валят желания, поздрави едни, да бъдеш все така красива!

Честит рожден ден, братовчедке Радвам се, че този ден дойде и че ще имаш толкова причини да се усмихваш. Пожелавам ти не само днес, а и всеки Божи ден да бъдеш истински щастлива, все така здрава и много обичана!

Честит рожден ден на моята братовчедка! Нека никога не е сама, а с нея рамо до рамо да крачат здравето, обичта и късмета.

Честит рожден ден, мила братовчедке Бъди на слънцето лъчите, на ранна сутрин свежестта, на звездите светлината и на всяко цвете красотата!