Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на близнаци

Да сте живи здрави двете, днес хубаво се веселете, пийте, пейте и играйте и не му мислете!

Пожелавам ви във всичко да ви върви по две, да бъдете обичани, уважавани и все така усмихнати. Нека вашата сила да бъде единството и разбирателството!

Честит имен ден на моите прекрасни близнаци! С пожелание винаги да се подкрепяте, учите един от друг и да бъдете като едно цяло, когато трябва да посрещате трудностите на живота!

Днес е двоен празник, нали сте близнаци, за това нека алкохола и забавленията бъдат в двойни дози, а настроенията на макс. И ако много ви хареса, всеки ден да бъде все така!

Честит рожден ден и на двамата. Бъдете най-вече здрави, за да можете да се наслаждавате на живота, винаги единни, защото заедно може да постигнете много повече и мъдри, за да взимате правилните решения в нужните моменти.

Най-голямата сила, която притежавате като близнаци е взаимната подкрепа. Желая ви винаги да си помагате и да бъдете най-голямата заплаха за всяко зло и най-голямата надежда за доброто!

Бъдете еднакви не само външно, но и в добротата си и това да помагате на другите. Нека силата, която имате да бъдете двама ви дава криле за нови подвизи и успехи!

Честит рожден ден на моите близнаци. Пожелавам им все така да ни радват, дори, когато направят някоя пакост, да бъдат единни и да се учат един от друг и да печелят нови приятели и уважение!

На най-готините близнаци пожелавам много здраве, винаги да се обичат и да бъдат все така желана компания и забавни!

Бъдете винаги задружни, помагайте си, когато има нужда един от друг и бъдете пример за другите как заедно можете да постигнете всичко!