Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на бебе

Честит Първи рожден ден на вашето прекрасно бебе! Пожелавам му всичко хубаво, което може да се случи на този свят да му се случи и на него, хубавите моменти в живота му да бъдат безброй и всеки Божи ден да има причини да се усмихва!

Нека вашето бебе бъде вашата опора, вяра и надежди, да бъдете горди с него, докато расте и да бъде за пример на всички останали деца!

Честит рожден ден на вашето прекрасно бебе! С пожелание за безгрижни детски дни, много здраве и любов да има в живота му, винаги да ви радва и сили да ви дава, за да бъдете винаги едно щастливо и сплотено семейство!

Нека Бог закриля бебето ви, да му дава здраве и всички добродетели, с които да се гордеете! Целувки от мен и наздраве!

Нека здравето, щастието и любовта бъдат най-верни приятели на вашето бебе. С всеки рожден ден да помъдрява и да ви радва все повече и повече с бъдещите си успехи!

Честита първа година, бебенце мое! Откакто се роди живота ми се промени и започнах да разбирам кои са важните неща за мене. Ти ме научи за 1 година на повече неща, отколкото живота успя до този момент. Благодаря на Бог, че те има и че си до мен. Желая ти все така да растеш здраво и да ни радваш всеки ден!

С пожелание по случай рождения ден на вашето бебе да ви радва много и когато погледнете назад след време да се почувствате истински горди, че създали това малко ангелче!

Моето беше има рожден ден! Искам пред всички да му пожелая красив живот, приказни моменти и да ни радва всеки Божи ден!

Честита 1 годинка на вашето бебе! Желая му най-вече здраве, след това много любов и накрая много късмет във всичко, което прави. Нека живота му бъде като на филм, с много приключения и успешни мисии!

Честит рожден ден, ангелче! Нека приказката за теб започне и ти да бъдеш главния герой. Всяка страница, която прелистваш от живота ти да завършва щастливо, като доброто винаги да побеждава!

Честит рожден ден на най-сладкото бебенце. С пожелание да радва мама и тати, да има поводи често да се усмихва и да растеш в здраве и любов!

Честит рожден ден на вашето сладко бебе! С пожелание да продължава да расте здраво и да радва света с тази красива и лъчезарна усмивка!

Честит рожден ден на вашата рожба! Нека ангелчето ви расте здраво, да бъде щастливо, а детския му невинен живот да бъде изпълнен с много любов и разбирателство!