Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на батко

Честит рожден ден на най-добрия батко Желая ти много щастие и веселие в живота, да бъдеш все така добър и към другите, както към мен, да печелиш много приятели и да постигаш всичко, което пожелаеш!

Чакам с нетърпение тортата и свещичките, които ще трябва да духнеш. Знаеш, че трябва да си пожелаеш през това време някое желание. Аз път ти пожелавам колкото и да е голямо и лудо да се сбъдне. Честит рожден ден, батко

Честит рожден ден, бати Супер много се радвам за твоят рожден ден и ти пожелавам умилен все така да бъдеш точен, добър и винаги да ми помагаш.

Батко, честит рожден ден. Искам да ти пожелая много здраве, винаги да има кой да те обича, напред да вървиш с истински и верни приятели и много хубави моменти да ти се случват всеки ден!

Да имам батко като теб е щастие за мен, защото знам, че има кой да ме пази. Продължавай да бъдеш защитник на по-слабите и винаги да си на страната на доброто.

Честит рожден ден, батко Желая ти супер много късмет, който да те води право напред и да сбъдваш своите мечти.

На моят батко пожелавам най-прекрасните неща като здравето, късмета, щастието, но обвити с много любов. Честит рожден ден!