Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на абитуриент

Честит рожден ден и честито завършване. Нека в живота ти имаш поводи да празнуваш често, всичко, което ще правиш от сега нататък да те радва и да имаш най-хубавата работа, точно тази, за която мечтаеш!

На рождения ти ден и балната вечер, която предстои ти желая да имаш много сили, за да издържиш на купона, алкохол в двойни дози и много танци и смях със своите съученици и учители!

Щастието идва при тези, които мечтаят, но и работят здраво, за да може всичко, което искат да се сбъдне. Желая ти много енергия и творчески идеи от тук насетне, хубава работа и много пари и свободно време, за да ги харчиш!

Най-хубавото тепърва предстои, за това бъди готов да се радваш на всички готини моменти, които ще имаш, а аз ти пожелавам живот като на филм с много забавления и сбъднати мечти!

Честит рожден ден на твоят бал! Нека даровете на живота бъдат достъпни за теб всеки ден и да можеш да гребеш с пълни шепи!

Честит рожден ден! Днес официално си голям и нека бъдат големи и мечтите ти и всичко, което правиш. Пожелавам ти и много здраве и късмет по пътя, който вече вървиш!

Честит рожден ден на най-красивата абитуриентка. Продължавай с усмивката си да печелиш нови приятели и да покоряваш сърцата на хората!

Днес имаш двоен празник - абитуриентски бал и рожден ден, за това нека всичко хубаво ти се случва по две, да получаваш двойно повече любов и здраве!