Пожелания за рожден ден

Оригинални пожелания за рожден ден

Пожелавам ти толкова често да се усмихваш, че ако някой плаща по 1 стотинка на усмивка скоро да станеш милионер, но не само на пари, а и на приятели добри!

Оригинални пожелания получаваш, но чакай малко да ти кажа от сега: че щастие не се купува и продава, то се трупа с много доброта, но искрена, неподправена и чиста! Желая ти прекрасен празник и да се забавляваш като никой до сега!

Желая ти живот оригинален, като никой друг до сега, да бъдеш пример за подражание, и в щастие да се къпеш от сега!

Най-хубавите моменти, от най-хубавите филми ти пожелавам да ги изживееш с настроение, любов и капка магия. Честит рожден ден!

Нека любовта ти бъде опора, а волята - сила, и с криле издялани от надежди и неволи, да летиш високо към звезди и върхове високи!

Да сте живи, здрави и щастливи, да минавате през дните черни с упоритост, воля и кураж, да се борите с неволите без страх, а когато имате повод за празнуване, радостта ви да е тройна и запомняща се!

Три сили да имаш и никога да не губиш, доброта в душата, любов в сърцето и мъдрост в главата. Използвай ги винаги, когато ти трябва истинско щастие!

Честит рожден ден ти желая! Попътен вятър във платната! Курс нагоре към звездите! Нови трепети в сърцето! Крепко здраве и успехи!

Весел празник ти желая - все във щастие да сияеш, да имаш здраве и късмет, и дано това да стане, за което си мечтаеш.

Това не е балада, а просто малък стих, със който аз реших да ти кажа кратко: Честит рожден ден!

Забрави проблеми стари и гледай бодро все напред, ще дойде, вярвай нов късмет, щом си с приятели като нас! И ти казваме всички от сърце: Честит рожден ден!

Пожелавам ти и щастие и късмет, и много радости а дните ти да бъдат ползотворни, слънчеви, изпълнени със приключения! Честит рожден ден!

Честит рожден ден, друже! Ще се лее, зная, много бира. Светла, тъмна, жълта... ти избираш. И настроението си знаем ще е на макс, празнувай само, както ти си знаеш!

Честит рожден ден ти желая! Знам, ще го празнуваш у дома си. Господ мебелите ти да пази. А съседите ти и тях горките, няма да им е лесно вече! Но празнувай смело до зори и за полиция и ред не му мисли!

Да сте живи и здрави, днес добре се веселете, пийте, пейте и играйте и повече не му мислете!

С честит рожден ден те поздравявам и с усмивка лъчезарна те дарявам. И нека с много позитивизъм, на околните да даваш оптимизъм. Много здраве и благополучие да имаш и цялото богатство на света да имаш!