Пожелания за рожден ден

Мъдри пожелания за рожден ден

Не е нужно да направиш нещо велико, за да оставиш трайни следи, а само низ от малки добрини. Желая ти всяко добро, което правиш да ти се връща по три!

Най-големият подарък, който може да получиш за рождения си ден е уважението на хората, на които държиш. Пожелавам ти здраве и любов за цял живот!

Слабите хора чакат да настъпи удобния момент, а силните го създават. Бъди силен и мъдър в действията си и прави света около теб по свой образ и подобие!

Пожелавам ти да обичаш и да бъдеш обичан, защото няма по-голямо щастие от споделената любов!

Пожелавам ти да успееш да задминеш и себе си и това да трае цял живот, само така ще се извисиш над всички и над всичко.

Пожелавам ти да бъдеш искрен в мислите си и чист в чувствата си. Тогава няма да има нужда да преследваш щастието, а то ще преследва теб.

Най-хубавият подарък, който може да получиш е да видиш любимите хора щастливи. За това ти пожелавам здраво семейство и приятели и все така да бъде!

Щастието не обича да бъде показвано, за това никога не се хвали и не говори за своите постижения. Живей в хармония и любов и тайно се радвай на всеки красив момент!

Бъди силен и упорит човек, защото и най-силните падат, но упоритите винаги се изправят. Честит рожден ден!

Пожелавам ти да имаш прозрението, мъдростта и усета да гледаш в правилната посока и да избираш най-правилния път към успеха!

Тайната на щастието се състои в това не да правиш, каквото ти харесва, а да харесваш това, което вече правиш. За това се чувствай добре всеки ден, дори, когато работата е трудна или пък не ти върви!

Неповторимите мигове на живота го правят да изглежда толкова ценен и желан. Пожелавам ти най-красивите моменти да имаш прекарани с най-любимите хора до теб!