Пожелания за рожден ден

Луди пожелания за рожден ден

Желая ти винаги да откриваш луди приятели като теб и заедно да превръщате всеки обикновен ден в празник. Живей и граби с пълни шепи от извора на щастието, който ти предоставя съдбата.

Честит рожден ден, луд. Продължавай да бъдеш стихия и непредвидим, за да ни радваш всеки път, когато се видим.

От любов споделена и щастие окрилено нека сърцето ти да бие лудо и да се чувстваш винаги перфектно. Да имаш винаги сили да празнуваш до зори и на хорото да си пръв ухилен до уши.

Съдбата те дарява днес с богатства от здраве и късмет. Използвай ги разумно и се чувствай винаги щастлив човек!

На най-лудият ми приятел поднасям моите поздрави за здраве, щастие и берекет. Много да ти върви и да правиш пачки с пари.

Много приключения и нестихващи забавления ти желая от днес нататък. Превърни всеки миг в песен и не позволявай на нищо да помрачи твоят устрем към успеха.

Пожелавам ти лудите моменти никога да не свършват, а усмивката ти да бъде твоята запазена марка. Радвай се на живота и не му мисли, от днес ще имаш всичко ти!

Луд купон изпълнен с танци, смях и забавления нека бъде твоят рожден ден белязан. Желая ти още много сили и желание да имаш да превръщаш всеки ден като празник и с приятели добри да празнуваш до зори.

Винаги нагоре и напред нека те води съдбата и да жънеш успехи и любов без почивка. Бъди щастлив човек изпълнен със сбъднати мечти, много сили и непоклатима вяра.

На най-лудия човек пожелавам незабравим рожден ден с много подаръци от здраве, щастие и късмет. Да крачат до теб много верни приятели и все с късмет напред да продължаваш!

Много луди моменти нека съпътстват живота ти и дните ти да бъдат дълги, слънчеви и весели.