Пожелания за рожден ден

Картички с пожелания за рожден ден

Картички с пожелания за рожден ден на мъж, жена, дете, момче и момиче. Оригинални пожелания за рожден ден под формата на картички.

С пожелание за много сбъднати мечти, успех в бизнеса и много още щастливи и незабравими моменти да имаш с хората, на които държиш и крачат с теб по пътя на успеха!

Нека дните ти бъдат пъстри, с много забавни моменти, нека с лекота да сбъдваш мечтите си, нека любовта бъде движещата сила към успехите ти, нека щастливите моменти бъдат много повече от звездите на небето, нека хората, които обичаш бъдат винаги до теб, нека пътят ти бъде дълъг, богат и приказен и нека всеки следващ рожден ден от тук насетне да се чувстваш по-млада, силна и щастлива!

Честит рожден ден, скъпа моя! Бъди по-красива от цветята, по-желана от диамант и по-щастлива и от приказен герой. Нека най-голямата ти сила бъде твоята вяра и никога де не губиш надежда, дори и в най-свирепата буря.

Нека дните ти бъдат щастливи, а животът ти приказка красива!

Ти не остаряваш, а ставш по-мъдър и богат на приятели, по-обичан от всякога и с повече житейски опит. Нека щастливите ти мигове се множат, успехите ти да нарастват и все така да ни радваш с присъствието си и чувството за хумор!

Нека живота ти донесе само радости, да имаш успехи във всяко начинание, всеки ден да бъде забавен, слънчев и неповторим, на душата ти винаги да й бъде леко, а в сърцето си да носиш огъня на любовта! Пожелавам ти още много мечти да осъществиш и с крепко здраве и усмивка на лицето да се радваш на всичко, което постигаш!

Нека твоят рожден ден ти донесе незаменими подаръци от здраве, щастие и късмет. Да сбъдваш с лекота и най-големите си мечти, дните ти да бъдат дълги и забавни и все по-често с повод и без повод да се събираш с приятели!

На този ден всичко лошо забрави и напред далече погледни, където те очаква цялото щастие на света, много благоденствие, радости и приказни моменти.

Честит рожден ден, мила! Пожелавам ти красив и вълнуващ живот по-добър и от най-хубавия филм и по-истински от всичко друго на света!

Честит рожден ден, мило дете. Желая ти безгрижно детство с много приказни моменти, безкрайни весели игри и много приключения!

С пожелание за един прекрасен рожден ден, който да ти даде сили, вяра и надежда, че приятелството, добротата и любовта вървят ръка за ръка. Нека всичко, което постигаш от сега нататък да ти дава сили да сбъдваш все по-често и най-смелите си мечти, а щастието да бъде неизменна част от твоя живот!